Powerade Copenhagen Half Marathon

Den officielle app til Powerade Copenhagen Half Marathon

5.0 stars on App Store

Powerade Copenhagen Half MarathonApp Store5.0

4.9 stars on Google Play

Powerade Copenhagen Half MarathonGoogle Play4.9

Powerade Copenhagen Half Marathon

Den officielle app for Powerade Copenhagen Half Marathon er udviklet for Sparta. Den indeholder alt, hvad du har behov for at vide før, under og efter løbet, uanset om du er deltager, tilskuer eller presse.

Som deltager finder du blandt andet praktisk information om løbet, programmet og Marathon Expo’en, og du har adgang til interaktivt rutekort og live resultater. Er du derimod med på sidelinjen som tilskuer, kan du følge venner, familiemedlemmer og andre favoritter ude på ruten via app’ens live tracking funktion. Du kan også få løbende nyhedsopdateringer og resultater og finde en café eller et hot spot i nærheden af dig.

App’ens funktioner

  • Interaktivt rutekort med placering af kilometermærker, mellemtider, væskedepoter, officielle hot spots, cafeer og dine udvalgte løbere
  • Live tracking af dine udvalgte løbere. Tilføj op til 15 løbere til din egen favoritliste, og følg deres position på kortet
  • Live resultatvisning med mellemtider
  • Live videostreaming af løbet
  • Offline rutekort
  • Nyheder før, under og efter løbet
  • Praktisk information til deltagere, tilskuere og presse
  • Program for fællestræning, Expo og selve løbsdagen
  • Dansk og engelsk version (afhængigt af telefonens sprogindstillinger)

Live tracking

Fra løberne har passeret den første mellemtid, kan de følges under ‘Live resultater’ i app’ens hovedmenu. Her kan du se en resultatliste for de 25 førende mænd og de 25 førende kvinder.

Du kan også finde din egen løber ved at søge på dennes navn, startnummer eller klub/firma. Så får du adgang til løberens profil, hvor du kan se, hvor langt personen har tilbagelagt, brutto- og nettotid, hastighed samt mellemtider. Du kan desuden tilføje løberen til din egen favoritliste, og følge personen på det interaktive rutekort.

Ud over dine egne favoritter vises der på rutekortet også det førende kvindelige og det førende mandlige felt.

Dine favoritters position på det interaktive kort estimeres på baggrund af løberens mellemtider. Fordi positionen er et estimat, kan nøjagtigheden variere. Af samme grund fremgår det heller ikke, hvis en løber udgår undervejs.

Skærmbilleder