IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton København 2014

Den officielle app til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton København 2014

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton København 2014

Dette er den officielle app for IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton København 2014. Uanset om du er deltager, tilskuer eller presse, vil du finde alle de vigtige oplysninger om begivenheden i København den 29. marts 2014.

Som deltager finder du blandt andet praktisk information om løbet, VM programmet og Copenhagen 2014 Expo’en, og du har adgang til interaktivt rutekort og live resultater. Er du derimod med på sidelinjen som tilskuer, kan du følge venner, familiemedlemmer og andre favoritter ude på ruten via app’ens live tracking funktion. Du kan også følge den løbende stilling, eller finde en café eller et musikpunkt i nærheden af dig.

App’ens funktioner

  • Live tracking af dine personlige favoritter. Tilføj op til 10 løbere til din egen favoritliste, og følg deres position på kortet
  • Live timing, mellemtider og forventet distance
  • Rutekort
  • Nyheder
  • Praktisk information til deltagere, tilskuere og presse
  • Program for løbsdagen og Copenhagen 2014 Expo’en
  • Videoer
  • Facebook og Twitter

Live tracking

Når løberne har passeret det første målepunkt, kan de følges under ‘Resultater’ i app’ens hovedmenu. Her kan du desuden se live stillingen for de 25 førende mænd og de 25 førende kvinder.

Du kan også finde din egen løber ved at søge på dennes navn eller startnummer. Så får du adgang til løberens profil, hvor du kan se, hvor langt personen har tilbagelagt, brutto- og nettotid, hastighed samt mellemtider. Du kan desuden tilføje løberen til din egen favoritliste, og følge personen på det interaktive rutekort.

Ud over dine egne favoritter vises der på rutekortet også det førende kvindelige og det førende mandlige felt.

Dine favoritters position på det interaktive kort estimeres på baggrund af løberens mellemtider. Fordi positionen er et estimat, kan nøjagtigheden variere. Af samme grund fremgår det heller ikke, hvis en løber udgår undervejs.

Skærmbilleder