Albumm

Albumm er den enkleste måde at skabe fælles fotoalbum i realtid. Du inviterer blot venner og familie til at deltage i et albumm, og dine fotos bliver automatisk gemt og organiseret på tværs af alle enheder.
Læs mere

Telenor Copenhagen Marathon (2016)

Den officielle app for Telenor Copenhagen Marathon er udviklet for Sparta. Den indeholder alt, hvad du har behov for at vide før, under og efter løbet, uanset om du er deltager, tilskuer eller presse.
Læs mere

Nykredit Copenhagen Marathon (2012-2015)

Den officielle app for Nykredit Copenhagen Marathon er udviklet for Sparta. Den indeholder alt, hvad du har behov for at vide før, under og efter løbet, uanset om du er deltager, tilskuer eller presse.
Læs mere

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton København (2014)

Den officielle app for IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton København 2014. Uanset om du er deltager, tilskuer eller presse, vil du finde alle de vigtige oplysninger om begivenheden i København den 29. marts 2014.
Læs mere

Copenhagen Half Marathon (2015-2016)

Den officielle app for Copenhagen Half Marathon er udviklet for Sparta. Den indeholder alt, hvad du har behov for at vide før, under og efter løbet, uanset om du er deltager, tilskuer eller presse.
Læs mere

Powerade Copenhagen Half Marathon (2013-2014)

Den officielle app for Powerade Copenhagen Half Marathon er udviklet for Sparta. Den indeholder alt, hvad du har behov for at vide før, under og efter løbet, uanset om du er deltager, tilskuer eller presse.
Læs mere

Sparta Løb

Sparta Løb app’en er udviklet for Sparta. Den giver et hurtigt overblik over Sparta’s løbskalender året rundt. Samtidig har du praktisk information lige ved hånden, samt mulighed for at søge deltagere og se resultater både live og i arkiv.
Læs mere

OGF Events

OGF Events app’en er udviklet for OGF Events. App’en giver dig det fulde overblik over forskellige løb fra OGF Events, og den indeholder alt det, du skal bruge for at være toptunet til f.eks. Eventyrløbet og DHL Stafetten i Odense..
Læs mere

Biludgifter

Med “Biludgifter” kan du holde styr på samtlige udgifter vedrørende dine køretøjer, beregne brændstoføkonomi samt holde styr på dine serviceaftaler.
Læs mere

AskCody

AskCody app’en til iPad er udviklet for AskCody. Med AskCody til iPad og AskCody Today+ kalender-interface til dit kalender system, kan du gøre iPad’en til det billigste, mest moderne og fleksible digital dørskilt på markedet.
Læs mere

Skæve Nyheder

Lav din egen avisforside eller spiseseddel, og del nyheden med vennerne via mail eller Facebook.
Læs mere